Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη στο forum.

Για να αλλάξετε το όνομά σας στο φόρουμ, κάντε login στο forum, επιλέξτε "Προφίλ" από την μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας, μετά στην μπάρα αριστερά "Ρυθμίσεις Λογαριασμού", και πληκτρολογήστε το νέο όνομά σας στο πεδίο "Όνομα". Στο κάτω μέρος της σελίδας συμπληρώστε τον κωδικό σας στο πεδίο "Τρέχων κωδικός", και πατήστε "Αλλαγή προφίλ" για να ολοκληρώσετε την αλλαγή.

Πώς μπορώ να αλλάξω το εικονίδιο χρήστη.

Επιλέξτε πάλι "Προφίλ" αφότου συνδεθείτε στο φόρουμ, μετά "Ρυθμίσες Προφίλ" στα αριστερά, και ανεβάστε την φωτογραφία που θέλετε επιλέγοντας "Θα αποστείλω δική μου φωτογραφία". Εναλλακτικά, επιλέξτε "Έχω δική μου φωτογραφία", για να ανεβάσετε μια φωτογραφία από κάποιον ιστότοπο.

Υπάρχει τρόπος να λαμβάνω ειδοποιήσεις για νέα θέματα/απαντήσεις σε θέματα που έχω συμμετάσχει;

To forum υποστηρίζει ειδοποιήσεις μέσω e-mail. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail που χρησιμοποιείτε στο forum (υπάρχει στο Προφίλ -> Ρυθμίσεις Λογαριασμού), επιλέγοντας "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ" ακριβώς πάνω από το θέμα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τα θέματα που παρακολουθείτε, και να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις, πηγαίνοντας αρχικά στο "Προφίλ" και μετά στις "Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων".